Solenergi för företag

Vill ert företag producera egen el? Med en skräddarsydd lösning av ingenjörer hjälper vi er.

OFFERT

Rätt kompetens

Enbart komponenter som är CE-märkta och programmerade enligt svenska nätinställningar. Dimensionering av anläggningens montagematerial för att varje solcellsanläggningen är unik. Kontrolldokument och slutbesiktning av anläggningen med ett komplett slutdokument.

Öka lönsamheten

Äger ditt företag en eller flera egna fastigheter? Då är det en god idé att utöka lönsamheten, stärka miljöprofilen och bidra till en hållbar energiomställning med hjälp av solceller. Nordpolen Energi levererar kompletta lösningar från förstudie till färdig installation, vi erbjuder alla er som köper en anläggning av oss ett elavtal med 100% grön energi. Paketerat och klart i en komplett lösning.

När ni köper en egen solcellsanläggning till er fastighet minskar elräkningen från dag ett vilket syns i resultaträkningen summerat i slutet av året. Solcellsanläggningen ska ses som en investering och ger ofta en mycket trygg och stabil avkastning mellan 7–11% beroende på anläggningens utformning. Vi hjälper er till rätt beslut och rätt dimensionering efter er elkonsumtion.

Mycket erfarenhet

Nordpolen Energi AB fick i uppdrag att installera solceller till Svenskakyrkan. En solcellsanläggning med 235st solpaneler med falsat tak under. Anläggningen har en beräknad produktion av nästan 82 485kWh per år. Med en solcellsanläggning är Norra kyrkogården nästan helt självförsörjande och egenanvändningen av solel är hög vilket är bra eftersom värdet av egenanvänd el är som störst.

 

Låt oss prata solkraft

Vill du boka ett kostnadsfritt företagsbesök?
Har du frågor du inte fått svar på?

Oavsett fråga eller funderingar, hör av dig till oss.
Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Besök oss

location

Amerikavägen 8
393 56 Kalmar

clock

Mån-Fre, 09:00-17:00

Hör av dig