Utnyttja takytan på er
fastighet med solceller i Kalmar

Från en förstudie till en nyckelfärdig lösning ser vi efter era behov och ökar lönsamheten för verksamheten.

Stärk miljöprofilen och öka lönsamheten med solceller

Solceller är ett bra och tacksamt sätt att visualisera ert företags miljöarbete. Förnybar energi symboliserar hållbarhetstänk och framåtanda. Samtidigt så har det aldrig varit mer lönsamt än nu att investera i solceller. Investeringsbidraget för solceller på 20% gäller även för företag, lantbrukare och bostadsrättsföreningar. Solceller höjer värdet på er fastighet och försäljning av elcertifikat, som sker per automatik, ger en ytterligare inkomst till er. Konkurrenskraftig kvalitet och långa garantier med en god känsla för kundservice.

Grönare lantbruk

Lantbruk kan även få stöd upp mot 40% på den totala kostnaden. Solceller höjer värdet på er fastighet och försäljning av elcertifikat, som sker per automatik, ger en ytterligare inkomst till er. Konkurrenskraftig kvalitet och långa garantier med en god känsla för kundservice.

Förvalta er anläggning rätt

Servicepaket erbjuds vid köp av en anläggning ifrån oss. Detta ger maximal driftsäkerhet och produktion. Med ett servicepaket får ni kontinuerlig information om anläggningens produktion sammanställt två gånger per år. I ett paketet ingår även en aktiv övervakning av oss samt att vi kontinuerligt kommer ut på plats och genomför:

  • Provdrift
  • Funktionstest av hela systemet och kringutrustning
  • Kontroll av montage
  • Kontroll av brandmanssystem
  • Funktionsbeskrivningar

Ekonomi

Företag har bra förutsättningar att investera i en anläggning som ger upp till 12 % avkastning per år. Eftersom solceller inte kräver något underhåll kan ni fortsätta med er dagliga verksamhet samtidigt som anläggningen sköter sig själv. Vi har marknadsledande solceller med en effektgaranti på 25 år. Övervakning av systemet kan ske online.

Hos oss får ni den professionella hjälpen ni förtjänar med ert solcellssystem. Vi samarbetar med gedigna leverantörer med lång erfarenhet och har endast kvalitetsprodukter i vårt sortiment.

Kontakta oss redan idag för en skräddarsydd offert för solceller i Kalmar!

Låt oss prata solkraft

Vill du boka ett kostnadsfritt företagsbesök för solceller i Kalmar?
Har du frågor du inte fått svar på?

Oavsett fråga eller funderingar, hör av dig till oss.
Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Besök oss

location

Förlösavägen 38C
393 65 Kalma

clock

Mån-Fre, 09:00-17:00
Lör, 12:00-13:00

Hör av dig