Stärk miljöprofilen och öka lönsamheten med solceller

Solceller är ett bra och tacksamt sätt att visualisera ert företags miljöarbete. Förnybar energi symboliserar hållbarhetstänk och framåtanda. Samtidigt så har det aldrig varit mer lönsamt än nu att investera i solceller. Investeringsbidraget för solceller på 15% gäller för privatpersoner. Solceller höjer värdet på er fastighet och försäljning av elcertifikat, som sker per automatik, ger en ytterligare inkomst till er.

Grönare lantbruk

Lantbruk har oftast bra potential att göra stora besparingar med hjälp av solceller. Stora takytor oftast utan hinder exempelvis ladugårdar, stall, maskinhallar har goda förutsättningar för en kostnadseffektiv solcellsanläggning. Lantbruk har oftast ett stort energibehov på dagen när solen lyser vilket gör dessa anläggningar lämpliga för att utnyttjandet av solenergi blir högt till fastighetens egen förbrukning.

Nordpolen Energi har en lång och god erfarenhet av dessa anläggningar, en trygg partner som hjälper er för en optimal solcellsanläggning!

Förvalta er anläggning rätt

Servicepaket erbjuds vid köp av en anläggning ifrån oss. Detta ger maximal driftsäkerhet och produktion. Med ett servicepaket får ni kontinuerlig information om anläggningens produktion sammanställt två gånger per år. I ett paketet ingår även en aktiv övervakning av oss samt att vi kontinuerligt kommer ut på plats och genomför:

  • Provdrift
  • Funktionstest av hela systemet och kringutrustning
  • Kontroll av montage
  • Kontroll av brandmanssystem
  • Funktionsbeskrivningar

Ekonomi

Företag har bra förutsättningar att investera i en anläggning som ger upp till 12 % avkastning per år. Eftersom solceller inte kräver något underhåll kan ni fortsätta med er dagliga verksamhet samtidigt som anläggningen sköter sig själv. Vi har marknadsledande solceller med en effektgaranti på 25 år. Övervakning av systemet kan ske online.

Hos oss får ni den professionella hjälpen ni förtjänar med ert solcellsanläggning. Vi samarbetar med gedigna leverantörer med lång erfarenhet och har endast kvalitetsprodukter i vårt sortiment.

Kontakta oss redan idag för en skräddarsydd offert för solceller.

Låt oss prata solkraft

Vill du boka ett kostnadsfritt företagsbesök för solceller i Kalmar?
Har du frågor du inte fått svar på?

Oavsett fråga eller funderingar, hör av dig till oss.
Fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss!

Besök oss

location

Förlösavägen 38C
393 65 Kalmar

clock

Mån-Fre, 09:00-17:00
Lör, 12:00-13:00

Hör av dig