Högeffektiva solpaneler

Med få leverantörer och gedigna produkter skräddarsyr vi en anläggning som passar er.

BOKA HEMBESÖK

Mer solenergi med rätt kompetens

För att få en anläggning som producerar maximal är det viktigt att välja rätt produkter till rätt tak. Vi på nordpolen Energi AB hjälper er med en komplett lösning, hembesök eller digitalt möte. Utformning, val av produkter och även ett 100% grönt elavtal, en helhetslösning helt enkelt paketerat och klart för villakunder och fritidshus.

Köp er egen solcellsanläggning, tryggt, enkelt och smidigt av oss. Att investera i en egen solcellsanläggning är lönsamt från dag ett, höjer med största sannolikhet värdet på huset och har en lönsamhet på mellan 8–10% av investerat kapital.

1. Kontakta oss

Fyll i formuläret för ett hembesök eller träffa oss i vår digitala möteslokal längst ner på sidan!

2. Projektering

Vi kontaktar er på telefon för att boka in ett hembesök eller bestämma tid för det digitala mötet där vi tillsammans går igenom vad som passar ert tak bäst. Där får ni också chans att ställa frågor och tillsammans jobba fram bästa möjliga lösning!

3. Offert

När ritningen är färdig över hur anläggningen blir bäst utformad och ert behov uppfylls lämnar vi ett förslag på en färdig lösning. Vi går igenom förslaget tillsammans och är ni redo lägger vi en order på affären.

4. Installation

Mellan 6-8V efter beställning börjar monteringen av anläggningen. Med egen personal och montörer med gedigen erfarenhet vet vi vad som krävs för perfektion. En villainstallation brukar ta mellan 2–4 dagar. Grattis 30år med ren el solel!

Boka ditt digitala möte

Fyll i formuläret för passade tid, vi återkommer via mejl med länk till ditt digitala möte där vi går igenom steg för steg för ditt projekt.

Gör som flera hundra nöjda kunder

Åsa
Åsa
2022-03-03
Verifierad
Alla i personalen var 10/10! Alla i personalen var 10/10! Rekommenderar varmt till er alla som går i tankarna att skaffa solceller.
Thomas Mårtensson
Thomas Mårtensson
2022-03-03
Verifierad
Kontakter med Nordpolens Energis… Kontakter med Nordpolens Energis representant i Kalmar har fungerat väldigt bra. Lite otydliga besked med leveranstider av material till arbetsplatsen. Kontakter med montörer på arbetsplatsen har fungerat väldigt bra.
Flemming Krogh
Flemming Krogh
2022-02-14
Verifierad
Anläggning 13,8 kWpi Jämjö Oktober 2021 Fick min anläggning driftsatt Oktober 2021. Jobbet flöt på bra, montörerna kom vid avtalad tid och underleverantören LR-installation gjorde ett bra jobb. Anläggningen har levererat bättre än förväntat under vintern. Femman blir en fyra pga. några kommunikationsmissar som tyvärr upprepades...hade betyget 4,5 funnits så hade det blivit resultatet.
MCT Brattberg AB
MCT Brattberg AB
2022-02-11
Verifierad
med en bra support och ett tekniskt… med en bra support och ett tekniskt kunnande så löste ni problemet åt mej .Trevligt bemötande och bra samarbete.Tack mvh Jörgen
Nabih
Nabih
2021-11-14
Verifierad
Effektiva, snabba och noga. Har fått den vi har kommit överens om enligt önskemål.
Tobias Fransson
Tobias Fransson
2021-10-21
Verifierad
Bra säljare som rekommenderade rätt… Bra säljare som rekommenderade rätt produkter till mitt tak.
Mats
Mats
2021-10-21
Verifierad
Allt fungerade mycket bra Allt fungerade mycket bra från första besöket till installation och igångsättning
Niclas Åhman
Niclas Åhman
2021-08-31
Verifierad
Proffsigt Bra kontakt med försäljare som kom ut och mätte upp. Installation fungerade bra och nu är allt på plats.
Jen Janzdotter
Jen Janzdotter
2021-03-21
Verifierad
Tydligt, enkelt och bra i all hantering! Alla vi har pratat med eller träffat har varit trevliga och kunniga. Jobbet gick fort och vi behövde inte göra eller tänka på något under tiden. All info har varit tydlig och korrekt. Kommer varmt att rekommendera Nordpolen Energi till andra!
Jan Broselid
Jan Broselid
2021-03-09
Verifierad
Mycket trevligt och proffsigt bemötande… Mycket trevligt och proffsigt bemötande från alla inblandade. Snabba, noggranna och pålitliga. Vi kan varmt rekommendera Nordpolen energi.

Låt oss prata solkraft

Besök oss

location

Amerikavägen 8
393 56 Kalmar

clock

Mån-Fre, 09:00-17:00

Hör av dig