Högeffektiva solpaneler

Med få leverantörer och gedigna produkter skräddarsyr vi en anläggning som passar er.

BOKA HEMBESÖK

Mer solenergi med rätt kompetens

För att få en anläggning som producerar maximal är det viktigt att välja rätt produkter till rätt tak. Vi på nordpolen Energi AB hjälper er med en komplett lösning, hembesök eller digitalt möte. Utformning, val av produkter och även ett 100% grönt elavtal, en helhetslösning helt enkelt paketerat och klart för villakunder och fritidshus.

Köp er egen solcellsanläggning, tryggt, enkelt och smidigt av oss. Att investera i en egen solcellsanläggning är lönsamt från dag ett, höjer med största sannolikhet värdet på huset och har en lönsamhet på mellan 8–10% av investerat kapital.

1. Kontakta oss

Fyll i formuläret för ett hembesök eller träffa oss i vår digitala möteslokal längst ner på sidan!

2. Projektering

Vi kontaktar er på telefon för att boka in ett hembesök eller bestämma tid för det digitala mötet där vi tillsammans går igenom vad som passar ert tak bäst. Där får ni också chans att ställa frågor och tillsammans jobba fram bästa möjliga lösning!

3. Offert

När ritningen är färdig över hur anläggningen blir bäst utformad och ert behov uppfylls lämnar vi ett förslag på en färdig lösning. Vi går igenom förslaget tillsammans och är ni redo lägger vi en order på affären.

4. Installation

Mellan 6-8V efter beställning börjar monteringen av anläggningen. Med egen personal och montörer med gedigen erfarenhet vet vi vad som krävs för perfektion. En villainstallation brukar ta mellan 2–4 dagar. Grattis 30år med ren el solel!

Boka ditt digitala möte

Fyll i formuläret för passade tid, vi återkommer via mejl med länk till ditt digitala möte där vi går igenom steg för steg för ditt projekt.

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Gör som flera hundra nöjda kunder

Tobias Fransson
Tobias Fransson
2021-10-21
Verifierad
Bra säljare som rekommenderade rätt… Bra säljare som rekommenderade rätt produkter till mitt tak.
Mats
Mats
2021-10-21
Verifierad
Allt fungerade mycket bra Allt fungerade mycket bra från första besöket till installation och igångsättning
Niclas Åhman
Niclas Åhman
2021-08-31
Verifierad
Proffsigt Bra kontakt med försäljare som kom ut och mätte upp. Installation fungerade bra och nu är allt på plats.
Jen Janzdotter
Jen Janzdotter
2021-03-21
Verifierad
Tydligt, enkelt och bra i all hantering! Alla vi har pratat med eller träffat har varit trevliga och kunniga. Jobbet gick fort och vi behövde inte göra eller tänka på något under tiden. All info har varit tydlig och korrekt. Kommer varmt att rekommendera Nordpolen Energi till andra!
Jan Broselid
Jan Broselid
2021-03-09
Verifierad
Mycket trevligt och proffsigt bemötande… Mycket trevligt och proffsigt bemötande från alla inblandade. Snabba, noggranna och pålitliga. Vi kan varmt rekommendera Nordpolen energi.
Emil Bremberg
Emil Bremberg
2021-01-19
Verifierad
Bra företag Bra företag. Med duktiga arbetare som vet vad dom gör. Allt gick snabbt och fint blev det. 👍
Eva Brusefält
Eva Brusefält
2020-11-27
Verifierad
vi är mycket nöjda med det… vi är mycket nöjda med det installationsarbete som utfördes av två medarbetare som var noga och snabba i sitt arbete. monteringen omfattade det antal paneler som ingick i tidigare överenskommelse. snygg montering och kabeldragning.
Jan-Erik Hagberg
Jan-Erik Hagberg
2020-11-26
Verifierad
Bra och skickligt arbete men bristande slutkoll Snabb montering av solpanelerna inom den tidsplan som utlovats. God skicklighet. De olika delarbetena gjordes utan förseningar. Informationen om hur anläggningen fungerar och hur starten skulle göras kunde ha varit bättre. Likaså hade det varit bra med någon form av slutbesiktning eller kontroll när anläggningen var klar.
Jan Stenström
Jan Stenström
2020-11-25
Verifierad
Installationen av solpaneler gick helt… Installationen av solpaneler gick helt enligt förväntningarna.
Johan Lundin Andersson
Johan Lundin Andersson
2020-11-25
Verifierad
Förstklassig service! Förstklassig service!

Låt oss prata solkraft

Besök oss

location

Förlösavägen 38C
393 65 Kalmar

clock

Mån-Fre, 09:00-17:00
Lör, 12:00-13:00

Hör av dig