Framtidssäkra
solceller till din villa

Helhetslösning med solpanelen för er villa

För att få en anläggning som producerar maximal är det viktigt att välja rätt produkter till rätt tak. Vi på nordpolen Energi AB hjälper er med en komplett lösning, hembesök eller digitalt möte. Utformning, val av produkter och även ett 100% grönt elavtal, en helhetslösning helt enkelt paketerat och klart för villakunder och fritidshus.

Köp er egen solcellsanläggning, tryggt, enkelt och smidigt av oss. Att investera i en egen solcellsanläggning är lönsamt från dag ett, höjer med största sannolikhet värdet på huset och har en lönsamhet på mellan 8–10% av investerat kapital.

1. Kontakta oss

Fyll i formuläret för ett hembesök eller träffa oss i vår digitala möteslokal längst ner på sidan!

2. Projektering

Vi kontaktar er på telefon för att boka in ett hembesök eller bestämma tid för det digitala mötet där vi tillsammans går igenom vad som passar ert tak bäst. Där får ni också chans att ställa frågor och tillsammans jobba fram bästa möjliga lösning!

3. Resultat och offert

När ritningen är färdig över hur anläggningen blir bäst utformad och ert behov uppfylls lämnar vi ett förslag på en färdig lösning. Vi går igenom förslaget tillsammans och är ni redo lägger vi en order på affären.

4. Installation

Mellan 6-8V efter beställning börjar monteringen av anläggningen. Med egen personal och montörer med gedigen erfarenhet vet vi vad som krävs för perfektion. En villainstallation brukar ta mellan 2–4 dagar. Grattis 30år med ren el solel!

Boka ditt digitala möte

Fyll i formuläret för passade tid, vi återkommer via mejl med länk till ditt digitala möte där vi går igenom steg för steg för ditt projekt.

  • Datumformat: DD streck MM streck ÅÅÅÅ

Gör som flera hundra nöjda kunder

Jan Stenström
Jan Stenström
2020-11-25
Installationen av solpaneler gick helt enligt förväntningarna.
Johan Lundin Andersson
Johan Lundin Andersson
2020-11-25
Tinus
Tinus
2020-11-24
Väldigt trevliga och serviceinriktade montörer. Överlag ett bra bolag som brinner för det dom gör!
Hans
Hans
2020-11-24
Mycket professionellt utfört av trevliga montörer, bra support under och även efter utfört arbete om man undrade över något.
Johan Engvall
Johan Engvall
2020-11-24
Vänligt och professionellt samspel i arbetslaget och med mig som kund. Noggrant och mycket väl utförd installation gör att betyget blir högt.
Stig Eriksson
Stig Eriksson
2020-11-24
Har inget att anmärka på. Allt monterades på en dag och den fungerade från dag ett fungerar fortfarande utan mankemang.
Andreas Löfgren
Andreas Löfgren
2020-11-24
Effektivt montage och proffsigt bemötande
Bengt Nilsson
Bengt Nilsson
2020-11-24
Proffesionellt bemötande. Snabbt arbete och problemfri uppstart av anläggningen.
Urban Paulsson
Urban Paulsson
2020-11-24
Praktisk tillämpning av skickliga entreprenörer som utför arbetet smidigt och målmedvetet. De var enkla att samordna arbetet med under en förtroendeskapande dialog.
Ronny Johansson
Ronny Johansson
2020-11-23
Otovo har från offert till montage skapat min anläggning från idé till verklig energiproducent. En rätt prisbild i rätt tid enligt överenskommelse.

Låt oss prata solkraft

Besök oss

location

Förlösavägen 38C
393 65 Kalma

clock

Mån-Fre, 09:00-17:00
Lör, 12:00-13:00

Hör av dig