Ambassadörsprogram

Välkommen till Nordpolen Energis exklusiva belöningsprogram, skapat speciellt för dig som är intresserad av våra tjänster eller redan är en av våra uppskattade kunder. Med detta förmånliga program har du möjligheten att erhålla ett presentkort på 3 500 kr genom att dela med dig av ditt nätverk och tipsa oss om potentiella nya kunder.

Det är enkelt att delta! Tipsa oss om nya potentiella kunder som du tror skulle dra nytta av Nordpolen Energis erbjudanden och när din rekommendation leder till en ny kund, belönar vi dig med ett superpresentkort värt 3 500 kr som ett tecken på vår uppskattning.

1 ny kund

3 500 kr

2 nya kunder

7 000 kr

5 nya kunder

17 500 kr

Så gör du för att lämna tips

Kontakta din säljare eller skriv ett mail till tips@nordpolenenergi.se.
I detta mail ska följande uppgifter finnas med:

  • Ditt namn, telefonnummer och mailadress
  • Ditt tips namn, telefonnummer och mailadress

Tveka inte att höra av dig med dina tips om någon i din närhet funderar på att skaffa solceller! Ju fler tips vi får desto bättre för dig – vi belönar generöst för varje rekommendation som leder till en ny kund. Din hjälp är värdefull för att sprida kunskapen om solenergi och samtidigt belöna dig för ditt stöd till Nordpolen Energi.

För att erhålla gåvan måste den som du tipsar köpa en solcellsanläggning eller batterilösning. Om personen har varit i kontakt med oss innan eller om vi har kontaktuppgifterna delas gåvan inte ut. Tips kan tyvärr inte tas emot via hemsidan, växelnummer eller annan personal på företaget.

Ser fram emot dina tips!

Vanliga frågor

Besparingarna varierar beroende på ditt hus läge, storlek på installationen och den aktuella energipriset. Kontakta oss för en skräddarsydd kalkyl för ditt hem eller företag.

I de flesta kommuner behövs inget bygglov för solpaneler, men det är alltid bäst att kolla med din lokala kommun innan installationen.

De flesta solpaneler har en förväntad livslängd på 25-30 år eller mer, men de kan börja förlora en liten del av sin effektivitet efter 20-25 år.