Högeffektiva solpaneler

Med få leverantörer och gedigna produkter skräddarsyr vi en anläggning som passar er.

Smarta solcellslösningar

På Nordpolen energi skräddarsyr vi solcellslösningar för både små bostäder och stora kommersiella projekt. Med vår expertis omvandlar vi solens strålar till pålitlig och hållbar energi.

Service och underhåll

Vår tjänst slutar inte med installationen. Vi erbjuder omfattande service och underhåll för att säkerställa att ditt solcellssystem fungerar optimalt genom hela dess livslängd.

Ren el och grön energi

Vi är stolta över att bidra till en grönare värld genom att minska beroendet av fossila bränslen. Vår teknologi är framtidssäkrad, ekonomisk och ger dig kontroll över din energiförbrukning.

Välj mellan våra solpaneler

Performance

Premium

Performance

430W

Performance representerar marknadens mest effektiva och driftsäkra alternativ. Med en elegant helsvart design kombinerat med glas på både framsidan och baksidan tar denna solpanel ledningen inom solenergi. Solpanelens design och konstruktion kombinerar stil med prestanda, vilket gör Performance till det bästa valet för dem som söker överlägsenhet både i utseende, energiproduktion och långvarig hållbarhet.

  • Stilren helsvart design
  • Glas/Glas-teknik
  • Extra robust solpanel som tål högre tryck
  • 30 års effektgaranti
  • 30 års produktgaranti

Premium

415W – 535W

Premium representerar den ultimata kombinationen av effektivitet, kraft och estetisk perfektion. Förutom att vara en kraftfull energikälla så smälter dessa solpaneler sömlöst in i ditt tak, vilket gör dem till en naturlig och attraktiv del av ditt hem. Med fokus på både funktionalitet och design förhöjer de inte bara ditt hem estetiskt utan genererar också kraftfull och hållbar energi. Välj våran Premium solpanel och förvandla ditt tak till en kraftfull energikälla.

  • Stilren helsvart design
  • Robust utformning av hög kvalitet
  • Hög effektivitet till ett lägre pris
  • 25 års effektgaranti
  • 15 års produktgaranti

Expert på villor

Installera solceller på ditt villatak och upplev de många fördelar som detta innebär. För det första kommer du att kunna dra nytta av betydande besparingar på dina elkostnader.

Genom att producera din egen el med solenergi minskar du ditt beroende av det traditionella elnätet, och kan utnyttja den kostnadsfria solenergin. Detta innebär att du har möjlighet att sänka dina elkostnader från första dagen, och du kommer att märka en påtaglig minskning av dina månatliga utgifter. Vi hjälper dig med att hitta rätt solpaneler till din villa.

NP_sun Vidare till rådgivning

Företag/BRF

Solceller erbjuder företag möjligheten att sänka sina elkostnader, förstärka sin hållbarhetsprofil och främja en lönsam och miljövänlig verksamhet. Genom att investera i solceller kan företag inte bara dra nytta av ekonomiska och miljömässiga fördelar utan även demonstrera ett starkt och genuint engagemang för en hållbar framtid.

NP_sun Kontakta oss
Johnnie L
Johnnie L
2023-11-27
Trevliga och väldigt bemötande personal.Allt gick smidigt och snabbare än utlovat med installation av 9000w solpaneler och 10 kw hybridväxelriktare + 16kw batteri.Allt fungerar utmärkt fick det inkopplat i maj.Mycket fin teknisk support ingen vänte tid.Jag rek dom.Helt okej i pris också.Då jag hade offerter ute.Bara massa ++++++++++ till dom.
Stephanie Spenn
Stephanie Spenn
2023-09-22
Vi är väldigt nöjda med installationen av våra solceller. Allt gick snabbt och smidigt, kontakten och service var toppen. Jag hade några frågor och fick svar inom kort tid. Solcellerna ser snygga ut och fungerar hur de skulle. Kan bara rekommendera!!
MWH Keuls
MWH Keuls
2023-09-08
Vår solelsinstallation är i full drift nu, allt från offert till godkännande av elbolaget gick väldigt smidigt. Snabb handläggning genom dedikerad kontaktperson hos Nordpolen som svarar omgående ifall det finns frågor. Mycket kunnig personal. Vi fick utförlig dokumentation om anläggningen där varje detalj var med. Vi behövde inte bry oss om någonting då Nordpolen skötte allt pappersarbete. Elförbrukningen från nätet har minskat kraftig, vi köper i princip bara lite el om natten. Bara beröm att ge!
Bengt Nilsson
Bengt Nilsson
2023-08-03
Vi svarade på en annons om att få 3 kostnadsförslag men fick bara ett. Det räckte dock för oss eftersom Nordpolens Camilla Fast gav bra info och svarade på alla frågor vi hade.Tidsplanen fungerade i stort sett, men det var lite otur för den månaden med sol missade vi. Vi är nu mycket nöjda med vår anläggning och väntar med spänning på vår första ”räkning”. Vi är också glada över att solcellerna är mycket snygga och inte som många andra med massor av blanka detaljer. Tack för all hjälp,Camilla! Eva och Bengt Nilsson
Ingvar Andersson
Ingvar Andersson
2023-07-31
Mycket bra kommunikation med Jafar betr. offert och leveransvillkor samt med Alexander under leverans och installation. Jag valde Nordpolen Energi främst på grund av goda referenser. Leverans av panelerna skedda på utsatt tid. Installation av panelerna och kablaget gjordes snabbt och effektivt. Elektrikern gjorde ett bra jobb men blev fördröjd ett par veckor på grund av försenad leverans av växelriktaren. Inkoppling på nätet skedde efter bara någon dag. Allt är till min fulla belåtenhet. En extern besiktning av anläggningen kommer att ske i slutet av augusti.
Anna Hjelm
Anna Hjelm
2023-07-29
⭐️Snabba svar ⭐️Snabb leverans ⭐️Snabb montering ⭐️Snabb installation ⚡️Snabbt förfallodatum på faktura
Hannes Viberg
Hannes Viberg
2023-07-28
Mycket nöjda.
Peter
Peter
2023-07-28
Jag tycker hela processen med Nordpolen funkade bra, från första kontakt med säljaren Armen till installation. Det finns saker inom kommunikationen att förbättra men mina paneler installerades när trycket på solpaneler var som störst samt leverantörer hade leveransproblem, därav blev det lite långa väntetider men det är inget som kan lastas Nordpolen energi. Jag ger ändå full pott då allt blev snyggt installerat, funkar som det ska till ett bra pris, Nordpolen Energi är ett bra och ansvarstagande företag. 👍👍 Ytterligare plus är att alla jag varit i kontakt med är mycket trevliga!
Mona Jönsson
Mona Jönsson
2023-07-28
Genom digital kontakt med säljare Philip på Nordpolen Energi AB. Började ett bra samarbete från offert till leverans och uppsättning av solpaneler. Vi fick svar på våra frågor vilket kändes tryggt. Perfekt utförande jobb utav hantverkarna.

Gör som flera tusen nöjda kunder

Det är ingen slump att vi har nöjda kunder. Vi värderar noggrannhet, perfektion och service.

Path Path Path Path Path

Enastående

Anton Å

Vår upplevelse med Nordpolen Energi har varit enastående från början till slut. Säljaren var professionell och gav oss förtroende för deras expertis. Montörerna var skickliga och arbetade noggrant. När anläggningen var färdig installerad kom elektrikern och kopplade allt perfekt. Resultatet är en solcellsanläggning som fungerar klockrent och överträffar våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Nordpolen Energi till alla som vill ha en pålitlig och effektiv solcellsinstallation.

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Allt gick som förväntat

Matilda

Första kontakten med säljaren 5 oktober. Fick ett trevligt och proffesionellt bemötande. Säljaren rekommenderade 28 solpaneler. Godkände offerten tre dagar senare. Uppskattad installationstid 10-15 veckor fram. Anläggningen driftsatt 16 december, 10,5 vecka efter första kontakten med säljaren. Anlitat en besiktningsman som godkände anläggningen utan anmärkningar. Fick fakturan på samma pris som offerten var på.

Sammanfattningsvis allt gick bra och enligt förväntan/planen.

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Toppbetyg

Nader

Topp betyg från mig! Det bästa på marknaden gällande installation av solcells anläggningar! Från start till färdig installation utan problem. Nordpolen Energi AB leverera vad de lovar. Bra kundmottagande, kundservice och kundvård med ett särskild tack till Rasmus Person projektledaren. Även bra kvalitet på produkterna!

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Norra kyrkogården

Svenska kyrkan

Nu har de nya byggnaderna på Norra kyrkogården fått solceller på sina tak — ett steg i riktning mot att Begravningsverksamheten blir helt fossilfri.

I vår har en ny byggnad på Norra kyrkogården blivit klar — den rymmer sammanträdesrum, flera kontor, personallunchrum, omklädningsrum och duschar för Begravningsverksamhetens personal.

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Helnöjd

Michael M

Efter långa funderingar och många kontakter till olika solcellsföretag föll mitt val på Nordpolenenergi. Mycket tack den goda kontakten med Jafar Sammakah, som tydligt och engagerad svarade på alla mina frågor. En månad efter att jag signerade kontraktet är modulerna på taket och laddpunkten monterad. Bra montörer som jobbade snabbt och kom med förbättringsförslag!

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Stjärnklass

Kajsa

Stjärnklass i kundbemötande och resultat! Säljaren Jafar var mer än vi hade kunnat önska oss. Fantastiskt trevlig, kunnig och alltid tillgänglig genom hela processen. Allt blev fixat på 7 veckor, 10/10 till säljaren Jafar, installatörerna Alexander mfl och elektrikern Henrik!

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Toppklass

Ragnar J

Idag togs min installerade anläggning i drift, 1 månad innan planerad driftsättning. Hela processen har varit av toppklass, från första undersökande samtalet till idag. Bemötandet har rakt igenom varit tillmötesgående, installationen är mycket snygg och besiktningen av nätägaren tog 15 minuter. Kan varmt rekommendera Nordpolen Energi.

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Allt gick smidigt

Gabriel

Allt gick smidigt och snabbt från början till slut. Paneler och uppkopplingen kom tidigare än utlovat och ändå hela processen skulle vara flera månader snabbare än hos andra leverantörer. Nu väntar vi bara på inspektionen från nätföretaget. Dessutom har de solpaneler tillverkade i Europa så, om man bryr sig om slavarbete i Kina, är det mycket bättre alternativ.

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Solenergi

MWH K

Vår solelsinstallation är i full drift nu, allt från offert till godkännande av elbolaget gick väldigt smidigt. Snabb handläggning genom dedikerad kontaktperson hos Nordpolen som svarar omgående ifall det finns frågor. Mycket kunnig personal. Vi fick utförlig dokumentation om anläggningen där varje detalj var med. Vi behövde inte bry oss om någonting då Nordpolen skötte allt pappersarbete. Elförbrukningen från nätet har minskat kraftig, vi köper i princip bara lite el om natten. Bara beröm att ge!

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Snabb offert

Rolf P

Snabb offert och besök på plats. Bra/snabb leveranstid och detsamma gällde montaget. Allt material fanns på plats direkt så inga problem med detta som man hört andra leverantörer haft. I mitt fall fick jag vänta lite med produktionen eftersom EON fick byta transformator men även dom är på G.

Kan klart rekommenderas!

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Guldstjärna

Lenita H

Vill ge en guldstjärna till montörerna som va här. Det gick jättefort,2 dagar, och snygga solceller. Väldigt trevliga o effektiva killar. De kämpade på bra trots att det va 30 graders värme. Sen att det blev försenat kan man lite förstå med efterfrågan i dagsläget. Lite dålig kommunikation i väntan dock men det va dock semester tider. Sen fick vi kontakt med Mikael som skötte allt snabbt o bra. Så i slutändan är vi mer än nöja och tackar för fint arbete.

NP_sun Läs mer
Path Path Path Path Path

Högsta betyg

Birgitta

Nordpolen Energi AB får högsta betyg för att

1. Saklig och proffesionell rådgivning
2. Svarar alltid snabbt på telefon och mail
3. Håller utlovade tider.
4. Bra produkter
5. Duktiga montörer och elektriker.

NP_sun Läs mer

Låt oss prata solkraft

Fyll i formuläret nedan för att boka ett möte med oss.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vanliga frågor

Besparingarna varierar beroende på ditt hus läge, storlek på installationen och den aktuella energipriset. Kontakta oss för en skräddarsydd kalkyl för ditt hem eller företag.

I de flesta kommuner behövs inget bygglov för solpaneler, men det är alltid bäst att kolla med din lokala kommun innan installationen.

De flesta solpaneler har en förväntad livslängd på 25-30 år eller mer, men de kan börja förlora en liten del av sin effektivitet efter 20-25 år.

Nordpolen Energi AB är en leverantör av solceller för både företag och privatpersoner. Med erfarenhet av flera hundra anläggningar och kunnig personal från hantverkare till ingenjörer skräddarsyr vi en kostnadseffektiv anläggning. Vi finns tillgängliga för uppdrag över hela södra och västra Sverige, så som Skåne, Halland, Blekinge, och Kronoberg. Vår expertis inom solenergi sträcker sig också till större regioner som Västra Götaland, Östergötland, och Norrland. Vi har ett kontor för solceller i Kalmar och ett annat kontor för solceller i Göteborg.