Om oss

När du väljer oss får du inte bara tillgång till högkvalitativa solcellssystem, utan också en partner som är engagerad i din långsiktiga tillfredsställelse och energioberoende. Vår strävan efter att ge dig den bästa kundupplevelsen sträcker sig bortom produkterna själva – vi strävar efter att erbjuda en komplett upplevelse som bygger på pålitlighet, hållbarhet och tillförlitlighet.

Vi förstår att en investering i solenergi är en viktig beslutspunkt. Därför arbetar vi oförtröttligt för att erbjuda inte bara en produkt.

Trygghet

Genom att ha personal anställd hos oss kan vi garantera kontroll över hela processen och erbjuda dig trygghet i ditt köp.

Pålitlighet

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara fullkomligt nöjda. Med vår expertis och kvalitetsprodukter skapar vi en positiv och pålitlig solcellsupplevelse.

Hållbarhet

När du väljer Nordpolen Energi kan du vara säker på att du får den bästa lösningen för dina behov.

Känsla & trygghet

Vårt team besitter enastående expertis och har en gedigen erfarenhet inom solenergi. Deras passion och engagemang förnyar vår förmåga att leverera de allra bästa lösningarna. Varje individ i vårt team strävar mot en gemensam målsättning: att erbjuda skräddarsydda och effektiva solenergilösningar som uppfyller dina specifika behov. Denna kombination av kunskap och engagemang är själva grundstenen i vårt löfte om att erbjuda högkvalitativa tjänster och produkter inom solenergi.

Kunskap & fokus

Vi strävar alltid efter att våra kunder ska vara fullkomligt nöjda. Med vår expertis och kvalitetsprodukter skapar vi en positiv och pålitlig solcellsupplevelse. När du väljer Nordpolen Energi kan du vara säker på att du får den bästa lösningen för dina behov. Lita på oss för att göra din resa som solcellsägare framgångsrik och givande. Bli en del av vårt nöjda solcellsägarnätverk och ta steget mot en hållbar framtid tillsammans med Nordpolen Energi!

Vi finns nära dig!

Vår närvaro för våra kunder är central, med lokala kontor och solcellsinstallationer spridda över Sverige säkerställer vi tillgänglighet och miljömedvetenhet. Våra medarbetare är vår styrka, bärare av vår företagskultur. Deras engagemang och förståelse för våra värderingar är grundläggande för att bygga hållbara relationer, både internt och externt. Genom att stötta och investera i våra medarbetare strävar vi efter att skapa en positiv inverkan, samtidigt som vi levererar kvalitetstjänster och främjar samhällsutveckling.

NP_sun Kontakta oss
Johnnie L
Johnnie L
2023-11-27
Trevliga och väldigt bemötande personal.Allt gick smidigt och snabbare än utlovat med installation av 9000w solpaneler och 10 kw hybridväxelriktare + 16kw batteri.Allt fungerar utmärkt fick det inkopplat i maj.Mycket fin teknisk support ingen vänte tid.Jag rek dom.Helt okej i pris också.Då jag hade offerter ute.Bara massa ++++++++++ till dom.
Stephanie Spenn
Stephanie Spenn
2023-09-22
Vi är väldigt nöjda med installationen av våra solceller. Allt gick snabbt och smidigt, kontakten och service var toppen. Jag hade några frågor och fick svar inom kort tid. Solcellerna ser snygga ut och fungerar hur de skulle. Kan bara rekommendera!!
MWH Keuls
MWH Keuls
2023-09-08
Vår solelsinstallation är i full drift nu, allt från offert till godkännande av elbolaget gick väldigt smidigt. Snabb handläggning genom dedikerad kontaktperson hos Nordpolen som svarar omgående ifall det finns frågor. Mycket kunnig personal. Vi fick utförlig dokumentation om anläggningen där varje detalj var med. Vi behövde inte bry oss om någonting då Nordpolen skötte allt pappersarbete. Elförbrukningen från nätet har minskat kraftig, vi köper i princip bara lite el om natten. Bara beröm att ge!
Bengt Nilsson
Bengt Nilsson
2023-08-03
Vi svarade på en annons om att få 3 kostnadsförslag men fick bara ett. Det räckte dock för oss eftersom Nordpolens Camilla Fast gav bra info och svarade på alla frågor vi hade.Tidsplanen fungerade i stort sett, men det var lite otur för den månaden med sol missade vi. Vi är nu mycket nöjda med vår anläggning och väntar med spänning på vår första ”räkning”. Vi är också glada över att solcellerna är mycket snygga och inte som många andra med massor av blanka detaljer. Tack för all hjälp,Camilla! Eva och Bengt Nilsson
Ingvar Andersson
Ingvar Andersson
2023-07-31
Mycket bra kommunikation med Jafar betr. offert och leveransvillkor samt med Alexander under leverans och installation. Jag valde Nordpolen Energi främst på grund av goda referenser. Leverans av panelerna skedda på utsatt tid. Installation av panelerna och kablaget gjordes snabbt och effektivt. Elektrikern gjorde ett bra jobb men blev fördröjd ett par veckor på grund av försenad leverans av växelriktaren. Inkoppling på nätet skedde efter bara någon dag. Allt är till min fulla belåtenhet. En extern besiktning av anläggningen kommer att ske i slutet av augusti.
Anna Hjelm
Anna Hjelm
2023-07-29
⭐️Snabba svar ⭐️Snabb leverans ⭐️Snabb montering ⭐️Snabb installation ⚡️Snabbt förfallodatum på faktura
Hannes Viberg
Hannes Viberg
2023-07-28
Mycket nöjda.
Peter
Peter
2023-07-28
Jag tycker hela processen med Nordpolen funkade bra, från första kontakt med säljaren Armen till installation. Det finns saker inom kommunikationen att förbättra men mina paneler installerades när trycket på solpaneler var som störst samt leverantörer hade leveransproblem, därav blev det lite långa väntetider men det är inget som kan lastas Nordpolen energi. Jag ger ändå full pott då allt blev snyggt installerat, funkar som det ska till ett bra pris, Nordpolen Energi är ett bra och ansvarstagande företag. 👍👍 Ytterligare plus är att alla jag varit i kontakt med är mycket trevliga!
Mona Jönsson
Mona Jönsson
2023-07-28
Genom digital kontakt med säljare Philip på Nordpolen Energi AB. Började ett bra samarbete från offert till leverans och uppsättning av solpaneler. Vi fick svar på våra frågor vilket kändes tryggt. Perfekt utförande jobb utav hantverkarna.

Låt oss prata solkraft

Fyll i formuläret nedan för att boka ett möte med oss.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vanliga frågor

Besparingarna varierar beroende på ditt hus läge, storlek på installationen och den aktuella energipriset. Kontakta oss för en skräddarsydd kalkyl för ditt hem eller företag.

I de flesta kommuner behövs inget bygglov för solpaneler, men det är alltid bäst att kolla med din lokala kommun innan installationen.

De flesta solpaneler har en förväntad livslängd på 25-30 år eller mer, men de kan börja förlora en liten del av sin effektivitet efter 20-25 år.