Kom igång med batteri

Oavsett om din fastighet är en vanlig familjevilla, ett lantbruk, industrilokal eller flerfamiljshus har vi batterilösningen för dig med modeller från 10 kW till 600 kW. Vi på Nordpolen Energi är en av få samarbetspartners till Checkwatt och hjälper dig i hela processen.

Genom att ansluta ditt batteri till Currentlys system kan du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening inte bara tjäna pengar utan också bidra till elnätets stabilitet.

Steg 1

Vi hittar rätt batteri

För dig som inte har batteri idag hittar vi gemensamt rätt val av batterilösning som passar dig och ditt hus och eventuell solcellsanläggning.

Steg 2

Installation

Vi installerar ditt batteri tillsammans med en utrustning från Checkwatt. Vi skriver också avtal med dig om att använda Checkwatt.

Steg 3

Anslutning till checkwatt

Vi anmäler till Checkwatt att din anläggning är redo. Checkwatt aktiverar tjänsten och ditt batteri kan användas av Svenska kraftnät för att stötta elnätet.

Steg 4

Utbetalning

Pengar på kontot redan efter 45 dagar! kontinuerliga utbetalningar direkt från Svenska kraftnät.

Spara pengar med batterilagring

Att installera ett batteri för lagring av solel i ditt hem är ett framsteg mot en hållbarare framtid. Detta system möjliggör inte bara en renare energiförsörjning genom att minska beroendet av fossila bränslen, men erbjuder också möjligheten till ekonomiska besparingar.

Våra batterier, som varierar från 6,6 kWh till 600 kWh i kapacitet, erbjuder en flexibel lösning för att möta olika behov av energilagring. Dessutom är de kompatibla med frekvensreglering, vilket bidrar till en mer stabil och effektiv energianvändning i ditt hem.

NP_sun Låt oss räkna på din besparing

Balanstjänster

Oavsett om din fastighet är en vanlig familjevilla, ett lantbruk, industrilokal eller flerfamiljshus har vi batterilösningen för dig med modeller från 10 kW till 600 kW. Vi på Nordpolen Energi är en av få samarbetspartners till Checkwatt och hjälper dig i hela processen.

Genom att ansluta ditt batteri till Currentlys system kan du som privatperson, företag eller bostadsrättsförening inte bara tjäna pengar utan också bidra till elnätets stabilitet.

NP_sun Kontakta oss
Johnnie L
Johnnie L
2023-11-27
Trevliga och väldigt bemötande personal.Allt gick smidigt och snabbare än utlovat med installation av 9000w solpaneler och 10 kw hybridväxelriktare + 16kw batteri.Allt fungerar utmärkt fick det inkopplat i maj.Mycket fin teknisk support ingen vänte tid.Jag rek dom.Helt okej i pris också.Då jag hade offerter ute.Bara massa ++++++++++ till dom.
Stephanie Spenn
Stephanie Spenn
2023-09-22
Vi är väldigt nöjda med installationen av våra solceller. Allt gick snabbt och smidigt, kontakten och service var toppen. Jag hade några frågor och fick svar inom kort tid. Solcellerna ser snygga ut och fungerar hur de skulle. Kan bara rekommendera!!
MWH Keuls
MWH Keuls
2023-09-08
Vår solelsinstallation är i full drift nu, allt från offert till godkännande av elbolaget gick väldigt smidigt. Snabb handläggning genom dedikerad kontaktperson hos Nordpolen som svarar omgående ifall det finns frågor. Mycket kunnig personal. Vi fick utförlig dokumentation om anläggningen där varje detalj var med. Vi behövde inte bry oss om någonting då Nordpolen skötte allt pappersarbete. Elförbrukningen från nätet har minskat kraftig, vi köper i princip bara lite el om natten. Bara beröm att ge!
Bengt Nilsson
Bengt Nilsson
2023-08-03
Vi svarade på en annons om att få 3 kostnadsförslag men fick bara ett. Det räckte dock för oss eftersom Nordpolens Camilla Fast gav bra info och svarade på alla frågor vi hade.Tidsplanen fungerade i stort sett, men det var lite otur för den månaden med sol missade vi. Vi är nu mycket nöjda med vår anläggning och väntar med spänning på vår första ”räkning”. Vi är också glada över att solcellerna är mycket snygga och inte som många andra med massor av blanka detaljer. Tack för all hjälp,Camilla! Eva och Bengt Nilsson
Ingvar Andersson
Ingvar Andersson
2023-07-31
Mycket bra kommunikation med Jafar betr. offert och leveransvillkor samt med Alexander under leverans och installation. Jag valde Nordpolen Energi främst på grund av goda referenser. Leverans av panelerna skedda på utsatt tid. Installation av panelerna och kablaget gjordes snabbt och effektivt. Elektrikern gjorde ett bra jobb men blev fördröjd ett par veckor på grund av försenad leverans av växelriktaren. Inkoppling på nätet skedde efter bara någon dag. Allt är till min fulla belåtenhet. En extern besiktning av anläggningen kommer att ske i slutet av augusti.
Anna Hjelm
Anna Hjelm
2023-07-29
⭐️Snabba svar ⭐️Snabb leverans ⭐️Snabb montering ⭐️Snabb installation ⚡️Snabbt förfallodatum på faktura
Hannes Viberg
Hannes Viberg
2023-07-28
Mycket nöjda.
Peter
Peter
2023-07-28
Jag tycker hela processen med Nordpolen funkade bra, från första kontakt med säljaren Armen till installation. Det finns saker inom kommunikationen att förbättra men mina paneler installerades när trycket på solpaneler var som störst samt leverantörer hade leveransproblem, därav blev det lite långa väntetider men det är inget som kan lastas Nordpolen energi. Jag ger ändå full pott då allt blev snyggt installerat, funkar som det ska till ett bra pris, Nordpolen Energi är ett bra och ansvarstagande företag. 👍👍 Ytterligare plus är att alla jag varit i kontakt med är mycket trevliga!
Mona Jönsson
Mona Jönsson
2023-07-28
Genom digital kontakt med säljare Philip på Nordpolen Energi AB. Började ett bra samarbete från offert till leverans och uppsättning av solpaneler. Vi fick svar på våra frågor vilket kändes tryggt. Perfekt utförande jobb utav hantverkarna.

Låt oss prata solkraft

Fyll i formuläret nedan för att boka ett möte med oss.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vanliga frågor

Besparingarna varierar beroende på ditt hus läge, storlek på installationen och den aktuella energipriset. Kontakta oss för en skräddarsydd kalkyl för ditt hem eller företag.

I de flesta kommuner behövs inget bygglov för solpaneler, men det är alltid bäst att kolla med din lokala kommun innan installationen.

De flesta solpaneler har en förväntad livslängd på 25-30 år eller mer, men de kan börja förlora en liten del av sin effektivitet efter 20-25 år.